Preview Mode Links will not work in preview mode

Älvsjöpodden podcast

Mar 27, 2020

Jonas Arnell-Szurkos är inte en självskriven gäst i Älvsjöpodden enbart för att han är gift med Älvsjöpoddens programledare  - utan för att han är av Sveriges främsta experter på ordnar och medaljer! Han är dessutom landets enda ordensamanuens! Vad en sådan gör? Det får ni reda på i detta avsnitt!

I...


Mar 17, 2020

Älvsjöpodden möter Kristoffer Örstadius, prisbelönt grävande reporter på Dagens Nyheter. Samtalet handlar om faktakoll, grävande journalistik på DN och vad som lett till tre guldspadar för Kristoffer.

Men vi diskuterar även journalistikens utmaningar i ett alltmer polariserat samhälle och den största krisen...


Mar 12, 2020

Löpning i intervaller i skogen, hur svårt kan det vara? Rätt jobbigt om man tar i, men det behöver man ju inte göra. Alla kan vara med och träningen Kristoffer Örstadius har dragit igång i Älvsjöskogen på måndagskvällar är gratis och öppen för alla.

Älvsjöpodden har Kristoffer Örstadius som gäst i...


Mar 6, 2020

Orienteringsklubben Älvsjö Örby fyller 40 år! Ledaren Christer Nordström gästar studion och berättar om både sig själv, orienteringen och klubben, där han har varit med från start! 

Du får också veta hur det var att orientera 1967, varför många springer vilse i Älvsjöskogen, hur orienteringen ser ut...