Preview Mode Links will not work in preview mode

Älvsjöpodden podcast

Dec 17, 2020

Älvsjöpodden önskar God Jul med ett en timme långt fullspäckat musikprogram!

Ni får träffa Långbro Carol Singers, Älvsjös egen lilla corona-kör. Inspelningen av sångerna är från ett uppträdande utanför Herrängens gård den 13 december.

Intervjuerna är inspelade vid olika tillfällen, men alla...


Nov 28, 2020

Hur ser hund-läget ut i Älvsjö? Finns det rastgårdar nog och var är de bästa platserna för promenader? 

Älvsjöpodden har intervjuat många hundägare. Ni får lyssna på Caroline Lindholm, som har en nioveckors hundvalp, men är uppvuxen med hundar.
Möt också Hans, Gerd och Kalle, i trevliga...


Nov 6, 2020

Häng med oss på skogsvandring i Älvsjöskogens naturreservat!

Åse Ahlstrand, etnolog och Älvsjöbo, guidar oss fram mellan stigar och berg, och berättar om både natur och kultur. Det finns mycket spännande att upptäcka i skogen! Vi pratar om gamla dansbanan, banvaktarstugan och Röda stugan också förstås,...


Oct 16, 2020

Skottlossning i centrala Älvsjö, höstmörker och ungdomsgäng som hänger ute på grund av corona. Många av oss kan uppleva otrygghet dessa dagar, och det är olika vad vi reagerar på. Men har vi verkligen anledning till oro?

Jag blev nyfiken på hur brottsstatistiken ser ut i Älvsjö, hur utvecklingen har...


Sep 28, 2020

Häng med på ett besök på Älvsjös bibliotek som har öppnat igen efter coronastängningen, och få ett boktips av bibliotekarien Daniel Lagerkvist.

Du får några boktips av programledare Enikö också, som dessutom berättar om en "bokkupp" i Älvsjö - kanske är det frö till en jättestor bokcirkel?

Och så bor...